Bilgisayarımızı Optimize Etmek İstiyorum

0
1117

Bilgisayarımızın Arka Planında Çalışan Programları Kapatmak msconfig
Soruyu Gönderenin Adı : Cfr kzlagc / Mail Adresi:

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru:Bilgisayarım çok yavaşladı ve sürekli format atmaktan bunaldım 🙂 Bu gibi bir durum içni neler yapabilirim.

Cevap : İlk olarak format işleminden sonra yedek almayı deneyiniz yani tam olarak işletim sistemini kurduktan sonra Acronis True Image gibi imaj programları ile yedeklerseniz sürekli format atmanıza gerek kalmaz.Yani kurduğunuz sistemin tam olarak bir görüntüsünü alır ve bir sorun çıktığında aldığınız yedeği tekrar yükler ve format işlemiyle uğraşmanıza gerek kalmaz.

Optimize konusuna gelince ise yukarıdaki gibi bu işlem için bir kaç program yüklemekte fayda var.Yani bilgisayarda bulunan çerezleri yada kalan program parçaçıklarını temizlemek için program yardımı almanız gerekir.Advanced SystemCare,Auslogics BoostSpeed vb. programları ile yapılan ayarlar ile daha hızlı bir bilgisayara kavuşabilirsiniz.

Önceki İçerikWindows 7de Gereksiz Dosyaları Nasıl Temizleyebilirim
Sonraki İçerikAvea Sim Kart Reddedildi Sorunu ve Çözümü
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz