Bilgisayar Kapatma Programları

0
1441

bilgisayar-kapatma-programlari
Eğer gün içerisinde sürekli bilgisayar kullanıyorsanız ve işiniz herzaman bilgisayar üzerinde ise bazı durumlar için zamandan tasarruf edebilir ve kullanımı dahada kolaylaştırabilirsiniz.Özellikede film izliyor ve müzik dinliyor iseniz bu durum biraz daha değişebilir yada acil bir şekilde dışarı çıkmanız gerekiyor ise hepimizin yaşadığı veya yaşayabileceği şeylerdir.

Bilgisayarınızı istediğiniz zaman ayarları sonunda istediğiniz zaman sonunda kapanmasını istiyorsanız vereceğimiz programlar tam size göre diyebiliriz.

iShutdown-Timer

iShutdown Timer
Bilgisayarınızın otomatik olarak istediğiniz zamanda kapanmasınız sağlayan ücretsiz ve basit bir programdır.Aynı zamanda program içersinde Bilgisayarı kapatma, yeniden başlatma ve bekleme moduna almak gibi standart fonksiyonlarıda mevcuttur.

Özellikleri
-Bilgisayarı kapatma, yeniden başlatma, oturum kapatma gibi işlemleri otomatik olarak yapar.
-İşletim sisteminizle uyumlu temalar.
-Saat ve dakika zamanlayıcı.
-Özelleştirilebilir
-Kolay kullanım
-Taşınabilirlik

pc-kapatma-programlari

PShutDown
PShutDown programıda bilgisayarınızın açılmasınız,kapanmasını ve yeniden başlatmasınız sağlayan diğer programlara benzeyen ücretsiz ve kullanımı basit bir programdır.

-Kapatma
-Yeniden başlatma
-Kullanıcı oturumunu kapatma
-Uyku modu
-Monitörü kapatma
-Program çalıştırma
-Alarm çalıştırma
-Mesaj gösterme
-Eklenti seçme

Önceki İçerikCPanelde MySQL Veritabanı ve Kullanıcı Oluşturma
Sonraki İçerikiPhone 5S ve 5de Mesajlarda Saat Nasıl Görüntülenir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz