BBM’e 1 dolar’a Gizli Sohbet

0
958

BlackBerry firması geçtiğimiz günlerde BBM uygulamasını güncelleyerek BlackBerry 10 , Android ve iOS kullanıcıları için yeni bir özellik getirmişti.Android için yapılan ve tüm uygulamarın kısa zamanda değiştiği “Material Design” ile birlikte İOS kullanıcıları için yeni bir sistemide aktif etti.Şirketin yeni BBM güncellmesi ile birlikte artık 0.99 dolarlık bir ücretle Gizli Sohbet yani (Private Chat) aboneliği oldu.

Bu yeni özellik ile birlikte sohbetteki kişilerin isimleri ve yeni mesaj bildirimleri gizli kalıyor.Böylelikle kullanıcıların kimlikleri gizlenmiş kalıyor. ve BBM ile oturum sonlandıktan sonra kendini yok ediyor.Abonelikle birlikte sahip olunacak “Mesaj Düzenleme” özelliği ise kullanıcıların gönderdikleri mesaj ve resimleri geri çekebilmesine olanak sağlıyor. Kullanıcılar bu sayede mesajları düzenleyip tekrar gönderebiliyor.
“Gizlilik ve Kontrol” paketi olarak adlandırılan bu abonelik seçeneği ile birlikte mesaj ve resimlerin belirlediğiniz saatte gönderilmesini de sağlayabiliyorsunuz.

Önceki İçerikFacebook Logosu Değişiyor
Sonraki İçerikWhatsapp Arama Kaydı Silmek
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz