Banakaçaolur nedir?

0
933

BKO Uygulaması Hakkında

Bana Kaça Olur uygulaması Arena Bilgisayar A.Ş. tarafından iPhone kullacılarına yönelik hazırlanmıştır. Uygulama ile teknoloji alanında 400’den fazla markanın 10.000’e yaklaşan ürünleri hakkında bilgi alabilir, Arena PayPOS bayilerinden en uygun teklifi alabilir ve size en yakın bayilerin konum bilgilerine ulaşabilirsiniz. Kampanya duyurularımızla fırsatları takip edebilir, beğendiğiniz ürünleri favorilerinize ekleyebilirsiniz. Uygulama konusundaki önerileriniz için bko@arena.com.tr mail adresine görüşlerinizi iletebilirsiniz.

Arena Hakkında

Arena Bilgisayar A.Ş. teknoloji ürünlerinin tüketiciye etkin ve verimli şekilde ulaştırılması için satış, pazarlama ve lojistik hizmetler sunan bir dağıtım şirketidir. Arena, teknoloji tedarik ağındaki konumu ve şirketin kurulduğu günden beri süregelen profesyonellik, yaratıcılık, dürüstlük ve pazarı geliştirme özellikleriyle Türkiye teknoloji pazarının lider şirketi olarak tanınmıştır.

Arena, 400’den fazla dünya markasının ürünlerini Türkiye’nin her yanına yayılmış sayısı 7.500’den fazla olan müşterileri aracılığıyla tüketiciye ulaştırmaktadır. Arena 1991 yılında kurulmuştur, merkezi İstanbul’dadır.

Arena hisseleri Kasım 2000’den beri IMKB’de işlem görmektedir.

www.arena.com.tr

PayPOS Hakkında

PayPOS, 7 farklı kart markasının tek bir POS cihazı üzerinde çalışabildiği, Arena ve Türkiye’deki lider bankaların birlikte geliştirdiği bir ödeme platformudur. PayPOS noktalarından ürünlerinizi tüm bankaların kredi kartları, banka kartları ya da kartlarınızdaki puanlarınız ile alabilirsiniz.

Ayrıca Arena’nın bir çok marka ve üründe uyguladığı özel kampanyalar sayesinde, PayPOS noktalarında bir çok üründe geçerli %0 komisyon imkanları ve çok cazip komisyon oranları ile uzun vadeli ürün alma imkanını bulabileceksiniz.

Önceki İçerikTurkcell gnçPlay üyeleri 2 TL’ye sahip olabiliyor.
Sonraki İçerikCityville oyunu nasıl oynanır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz