Avea Test Sürüşü Kampanyası Nedir?

0
995

Hattınız çok mu yakıyor? Test Sürüşü Kampanyası’yla Avea’yı 14 gün boyunca ücretsiz deneyin.

%100 müşteri memnuniyetini siz de keşfedin!

Süper 19’luk, Süper 25’lik, Süper 29’luk, Süper 35’lik tarifelerinden birine numara taşıma ile gelin, KAYIT yazip 9030’a ücretsiz gönderin, 14 gün içinde kullanılmak üzere ilave her yöne 300 dakika, her yöne 300 SMS ve 300 MB cepten internet kazanın!

Kampanya detayları
Kampanya kapsamındaki ücretsiz kullanım haklarının aşılması durumunda; her yöne dakikalar ilgili tarifenin her yöne dakikalarından düşülecek, SMS ve cepten internet kullanımları için de ilgili tarifenin standart kullanım ücretleri geçerli olacaktır.
14. günün sonunda kullanılmayan hediye kullanım hakları silinir.
Ücretsiz her yöne dakikalar 14. günden önce biterse, dakikalar tarifeden kullanılmaya başlanır ve hediye dakikalardan faydalanılan gün sayısı kadar aylık ücret üzerinden indirim uygulanır.
GUNCEL sorgusu ile fatura tutarı sorgulandığında indirimsiz aylık ücret görülecek olup faturalama döneminde aylık ücret üzerinden indirim verilecektir.
Kampanyaya katılan müşteriler diğer operatörlere numarasını taşır, hattını kapar veya faturalı/ faturasız başka bir tarifeye geçerse ücretsiz verilen kullanım haklarından dolayı herhangi bir bedel/ceza yansıtılmayacaktır.
Kampanyaya katılan müşteriler, kampanya kapsamında olmayan başka bir faturalı tarifeye ya da faturasız tarifeye geçiş yaptıkları takdirde, kampanya kapsamında kazandıkları ücretsiz kullanım haklarının kalan kısmını kullanamayacaklardır.
Sunulan ücretsiz dakikalar, SMS ve veri kullanımı hakları devredilemez ve 3. şahıslara transfer edilemez.
Kampanya kapsamındaki ücretsiz kullanım hakları bittiğinde; ilgili tarifenin standart ücretlendirmesi geçerli olur.
Ücretsiz dakikalar; yarışma servisleri, sohbet hatları, Avea Müşteri Hizmetleri, tüm katma değerli hizmet sunulan numaraları ve özel servis numaralarına doğru yapılan aramaları, 444’lü numaraları, KKTC dahil yurtdışı, faks, data, WAP aramalarını kapsamamaktadır. Yurtiçi olmak şartıyla şebeke içi, ev, iş, diğer operatörler ve Avea ile anlaşmalı sabit telefon hizmeti veren işletmeciler yönlerini kapsar. Her yöne görüşme süreleri görüntülü aramalarda da kullanılabilir.
Ücretsiz SMS’ler sadece yurtiçi gönderiler için geçerlidir. Yurtdışı, KKTC, katma değerli servis ve özel servis numara gönderilerinde ve web üzerinden gönderilerde kullanılamaz.
Kampanya kapsamında sunulan ücretsiz veri kullanımı Internet APN ve WAP APN üzerinden gerçekleştirilecek kullanımları kapsamaktadır.
Kampanyaya tanımlı olan ücretlendirme yapısı ve veri kullanım hakları sadece yurtiçi veri kullanımı için geçerlidir.
Kampanya kapsamında sunulan ücretsiz veri kullanımı sonrası kullanımlarda, faturalara yansıyacak veri kullanım tutarı üst sınırı 99 TL olarak belirlenmiştir ve bu sayede müşteriler yurt içi veri kullanımları nedeniyle en fazla 99 TL ile ücretlendirilecektir.
Müşterilerin veri kullanımları 99 TL’ye ulaştığı zaman, internet erişim hızları 128 Kbps olacaktır.

Kampanyaya katılmak için ücret öder miyim?
Kampanyaya katılım ücretsizdir.

Önceki İçerikTurkcell-Vodafone-Avea Gprs ve Wap Ayarları Nasıl Yapılır?
Sonraki İçerikSürücü Gözlüğü Nedir?Sürücü Gözlüğü Neişe Yarar?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz