Avea Süper Fikir Tarifesi

1
1704

Avea’dan Süper Fikir! Konuştuğunuz her 100 dakika sadece 4 TL! Üstelik her yöne! Ne kadar konuşursanız o kadar ödeyin, harcamanızın kontrolü hep sizde olsun!

Fatura döneminizde kaçıncı 100 dakika kademesinde bulunduğunuzu KADEME yazıp 6036’ya ücretsiz SMS göndererek öğrenebilirsiniz.*

(*) Bu servis 2 gün öncesinin kullanım bilgisini içerir.

Tarifenin Aylık Ücreti Ne Kadardır?
Süper Fikir Tarifesi’nin aylık sabit ücreti vergiler dahil 5 TL’dir. Tarifede konuşulan her 100 her yöne dakika vergiler dahil ek 4 TL ile ücretlendirilecektir

Tarife Aylık Sabit Ücret Karşılığı Ne Sunulur?
Tarifenin 5 TL aylık sabit ücreti karşılığında dakika sunulmamaktadır. Tarife kapsamında ayrıca kayıt olunmasına gerek olmaksızın tarifede konuşulan her 100 her yöne dakikaya kadar olan konuşmalar, tarifenin aylık sabit ücretinin üzerine KDV-ÖİV dahil ek 4 TL ile ücretlendirilmektedir.

Numara Taşıma Yoluyla Tarifeye Nasıl Kaydolabilirim?
Avea bayilerine giderek numara taşıma için nüfus cüzdanı ve adınıza kayıtlı son 2 aya ait sabit faturanızı göstermeniz veya kredi kartıyla otomatik ödeme talimatı vermeniz, geçiş formunu doldurmanız ve Süper Fikir Tarifesi’ne kaydolmak istediğinizi söylemeniz yeterli.

Süper Fikir Tarifesi’nde SMS Ücreti Ne Kadardır?
41,5 Kr / SMS’tir.

Süper Fikir Tarifesi’nde Yurtiçi Görüşmeler Kaç Saniyede Bir Ücretlendirilir?
6 saniyede bir ücretlendirme yapılmaktadır.

SMS Ücreti Ne Kadardır?
41,5 Kr / SMS’tir.

Önceki İçerikAvea Akşam 5 Sabah 5 Kampanyası Nasıl Yapılır?
Sonraki İçerikTurkcell 10Bin Sms Paketi Nasıl İptal Edilir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz