Asus Zenfone 2 Desen Kilidi Kırmak

6
18554

Asus firmasının ülkemizde de satışa sunduğu ve büyük beğeni kazanan akıllı telefonu Asus Zenfone 2 modeli bildiğiniz gibi iyi bir satış rakamına ulaştı.Kullanıcı tarafından da kullanılan yeni model diğer modellerde olduğu gibi gayet başarılı.Diğer modellerde olduğu gibi Asus Zenfone 2’de Android işletim sistemine sahip.Yani belirli zamanlarda takılmalar olabilir yada işletim sisteminden kaynaklanan sorunlar yaşayabilirsiniz.Özellikle en çok yaşanan sorunlardan biriside ekran şifresi yani desen şifresidir.Ekrana koyulan şekilli şifresi yanlış girdiğiniz zaman yada unuttuğunuz zaman yapmanız gereken tek şey kalıyor ve cihazı sıfırlamaktır.

Peki Asus Zenfone 2 nasıl sıfırlanır yada neler yapılmalıdır
a-Bu gibi durumları Android cihazlarda yaşamak çok normaldir.Siz belirli aralıklarda telefonunuzda bulunan bilgilerini yedeklemelisiniz.
b-Format atma işlemine başlamadan önce telefonunuzun şarj durumunu kontrol etmelisiniz ve en az yüzde 50 seviyesinde olmasına dikkat etmelisiniz.

1-Telefon kapalı konumdayken Ses Yükseltme ve Power Tuşuna basılı tutunuz.Ekranda Asus logosu görüldüğü zaman tuşlardan ellerinizi çekiniz.

2-Factory reset reset bölümü gelecektir.Power tuşu ile onayladığınız zaman ise wipe data/ factory reset bölümü gelecektir.Son olarak ise Reboot System Now dedikten sonra telefonunuz kapanacaktır ve kısa süre sonra açılacaktır.Bu işlemden sonra telefonunuzda bulunan tüm bilgiler silinecektir..

Önceki İçerikGTA 5 Tofaş Modu ile Yanlama Keyfi
Sonraki İçerikGoogle Chrome Üzerinden Oyun Oynamak
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

6 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz