Aradığım Numara Sürekli Meşgul Neden Olabilir?

6
66258

Cep telefonları hayatımızın büyük bir çoğunluğunu kapsıyor ve vazgeçilmez durumda olduğu için sürekli günümüzü bu cihazlarla geçiriyoruz.Tabi sürekli bu cihazlarla vakit geçirdiğimiz için karşımıza çıkacak sorunlar canımızı sıkabiliyor ve hemen sorunun giderilmesini istiyoruz.Son zamanlarda ise karşımıza çıkan en büyük sorunlardan biriside birini aradığınız zaman sürekli meşgul çalması ve karşıdaki kişiyle görüşememeniz.Bu gibi bir sorunun birkaç sebebi olabilir.Bizde sizler için Aradığım Numara Sürekli Meşgul Neden Olabilir sorusuna ait cevapları araştırdık.

Numaranız engellenmiş olabilir
En önemli faktör numaranızın engellenmiş durumda olabilir.Bu isteyerek yapılabilir yada istemeden de yapılabilecek bir durumdur.Özellikle son zamanda kullanılan bazı uygulamalar yüzünden numara engelleme yapılabilir ve hata ile engelleme yapılabilir.Kim Arıyor yada CIA gibi uygulamalar da bildiğiniz gibi birisi siz aradığı zaman uygulama kısa süre sonra internet bağlantısını kullanarak devreye giriyor.Siz konuşma yaptığınız anda ise ekran ışığı açılıyor ve yanağınız dokununca da hata ile engelleme yapmış oluyorsunuz.Numara Engelle bölümüne girerseniz engellemiş olduğunuz numaraları görebilirsiniz.

Diğer bir engelleme durumu ise bilerek engelleme olayıdır diyebiliriz.Samsung cihazlarda zaten özellik olarak numara engelleme bölümü mevcuttur.Bu özelliğini kullanarak engelleme yapılabilir ve siz ne kadar ararsanız arayın aradığınız numara meşgule almış gibi olacaktır yada meşgul olarak karşılaşacaksınız.

Numaranız engellenmiş ise yada uygulama ile engellemişseniz numara engelleme olayını kapatmanız gerekmektedir.Samsung cihazlarda Arama ayarları bölümüne giriş yaparak engellenen numaraları görebilirsiniz.

Yada farklı bir uygulama kullanıyorsanız Kim Arıyor yada CIA gibi uygulamalar ile engelleme yapmış olabilirsiniz.Bu uygulamaların ayarlar bölümüne giriş yaparak Numara Engelleme bölümünden engellemiş olduğunuz numaraların engellini kaldırmalısınız.

Önceki İçerikAndroid Telefonlarda Girdiğiniz Siteleri Silmek
Sonraki İçerikFacebook Uygulama Ayarları Nasıl Yapılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

6 YORUMLAR

  1. Arkadaşımı arıyorum meşgul çalıyor sonra mesaj atıyorum gitti gözüküyor sonra 3-4 saat sonra arkadaşım arıyor niye mesajıma yanıt vermiyon diyorum gelmediki diyor deli oldum yaaaaa

  2. iPhone kullanıcısıyım telefonum sadece bir arkadaşımı aradıgımda meşgul çalıyor ama o beni arayabiliyor bu neyden kaynaklanıyor olabilir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz