Araç Kullananlar İçin Kullanışlı Android Uygulamalar

0
1435

 

Akıllı telefonların kullanım alanlarından biriside elbetteki günlük yaşantımızda kullanılan araçlarımız. Otomobillerle gelen navigasyon cihazları haricinde akıllı telefonlarınızda bu amaçla rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tek ihtiyacınız olan elbetteki telefonunuzla uyumlu navigasyon uygulamaları. Akıllı telefonunuzu daha aktif kullanarak araçlarınızla ulaşmak istediğiniz noktaya daha kısa zamanda varabilirsiniz. işte android telefonlarınızda kullanabileceğiniz birkaç navigasyon yazılımı.

Waze Social GPS Traffic & Gas

waze

Waze Social Gps & Traffic GPS sistemi ile çalışan bir Navigasyon uygulamasıdır. Uygulamayı kullanan kişileri trafik üzerinde görebilmenizi sağlayan bir özelliği de bulunmaktadır. Size en yakın en ucuz benzin istasyonunuda bulmaktadır.

İndirmek İçin Tıklayın –>> Waze Social GPS Traffic & Gas

Trapster

trapster

Trapster sade bir arayüz, 3 boyutlu gece ve gündüz haritaları, geliştirilmiş uyarı sistemi ve daha pek çok özelliğe sahip bir navigasyon uygulamasıdır. Bu ücretsiz uygulamayla hız tuzaklarını, kırmızı ışık ve hız kameralarını, kazaları, trafik sıkışıklıklarını ve diğer yol tehlikelerini paylaşan 15 milyondan fazla kullanıcıya katılabilirsiniz.

İndirmek İçin Tıklayın –>> Trapster

Car Locator

Car-Locator

Car Locator isimli mobil uygulama adından da anlaşılacağı gibi aracınızı park ettiğiniz yeri bulmanıza yardımcı olmaya çalışıyor. Gelişmiş özellikleri ile fark yaratan yazılım, radar ve harita görünümü ile görsel olarak da yer tespitini kolaylaştırıyor. Park süresi sayacı, yer işareti için bekleme ekranı kısayolu, telefonu sallayarak yer kaydını yapma, fotoğraf ve not ekleyebilme, koordinatları görebilme gibi işlevsel araçları da beraberinde getiriyor.

İndirmek İçin Tıklayın –>> Car Locator

Önceki İçerikAndroid Sms Gönderme ve Alma Sorunu
Sonraki İçerikFacebook Kapak Cover Fotoğrafları
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz