Apple Store Randevusu Nasıl Alınır?

0
1673

Ülkemizde açıldığı gündern beri büyük ilgi gören Apple Store beğenildiği gibi bazı durumlarda kullanıcıları tarafından şikayet yağmuru ile karşı karşıya kalıyor diyebiliriz.Buda Apple için bir yoğunluk teşkil ettiki ve 2. bir mağaza açılmasına neden oldu.Buna rağmen sorunlar halen devam etmektedir.Bu sorunların ilk sırasında ise Apple Store Randevu alma durumu ortaya çıktı.Apple Store de yaşanan en büyük sorun dediğim gibi teknik servis sorunu olarak görülüyor.

Peki Apple telefonunuz yada tabletiniz arıza yaparsa teknik servis yardımını nasıl alabilirsiniz yada Apple Store Randevusu nasıl alınır onu görelim..Apple Store’den randevu almak biraz sorun olabiliyor ama her zaman işe yaramasada bazı ipucları bulunuyor.Apple Store’da cihazınızın tamirini bekleme süreniz ortalama 30 dakika sürüyor.Macbook haricindeki cihazlar ise büyük ihtimal değişimi yapılıyor.

Apple Store Randevusu Nasıl Alınır?
1) Gece 12’de Deneyin.
Apple Store randevusu denemek için gece 122den sonra denemenizi tavsiye ediyoruz.Bazı denemelerimizden sonra gece 12’den sonra Apple Store randevusu alınabildiğiniz gördük ve eğer gece denerseniz şansınız daha yüksek olacağını söyleyebiliriz.

2) Birden Fazla Bilgisayardan Almayı Deneyiniz…
Apple Store randevusu işlemini birkaç farklı bilgisayardan almayı deneyiniz ve bu şekilde şansınız daha yüksek olacaktır.İmkanınız varsa farklı konumlardan Apple Store randevusu deneyiniz.

3) Apple Store Randevusu Satanlar Var…
Buda yeni bir sektör diyebiliriz.Bildiğiniz gibi yurt dışından gelenler telefon kayıtları için pasaportlarını satıyor.Apple Store Randevusu içinde böyle bir seçenek var biraz araştırma yaparak Randevu satanları bulabilirsiniz.

4) Diğer Seçenekleri Deneyiniz..
Eğer halen randevu alamıyorsanız Apple ortakları ile işlem yapmayı deneyebirlisiniz.Bazı firmalar bu gibi servisleri benzer hizmetlerle sunmaktadır ve kullanabilirsiniz.

Önceki İçerikInstagram Arama Özelliği Güncellendi
Sonraki İçerikKendi Wikipedia Sayfanı Oluştur Nasıl Silinir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz