Apple İpad Facebook Nasıl Yüklenir

1
1272

apple-magaza-indir

Soruyu Gönderenin Adı : mehmet / Mail Adresi:

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru: Apple ipad aldım ama uygulama yüklemek istiyorum.İnternet bağlantım olmasına rağmen sadece tarayıcıdan facebook ve diğer sitelere bağlanabiliyorum.Arkadaşlarım uygulama ile facebook ve diğer sitelere bağlanabiliyor.Facebook uygulamasını tabletimi nasıl indirebilirim?

Cevap : Tabletinizdeki bulunan tarayıcı ile belirli düzeyde giriş yapabilirsiniz.Uygulamadaki gibi kullanışlı olmaz.Tabi ilk olarak Apple Mağazaya üye olmanız gerekiyor.Burada ücretli ve ücretsiz olarak uygulamalar bulunmaktadır ve aynı zamanda da ücretsiz bir üyelik formu vardır.

Daha sonra ise istediğiniz yada size lazım olan uygulamaları indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Üye olmak için neler yapılabilir.
İlk olarak tabletiniz yada telefonunuz üzerinden Apple Store tıklayınız.Daha sonra ise indirmek istediğiniz ücretsiz uygulama üzerinden Yükle butonuna tıklayınız.Kişisel olarak doldurmanız gereken br form çıkacaktır.Bu formu istenilen bilgiler ile doğru bir şekilde doldurulduğu zaman işlem tamamlanmış olacaktır..

Dikkat etmeniz gereken durumlardan biri ise şifredir.Şifre işleminde sizden rakamlardan ve harflerden oluşan bir şifre koymanız gerekecek ama harflerden birinin büyük olması gerekiyor.

Önceki İçerikNokia Lumia 520 Telefonuma Format Atmak İstiyorum
Sonraki İçerikiPhone veya iPad Üzerinden Kredi Kartsız Apple Kimliği Alma
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz