App Store Uygulama İndirmede Ülke Kısıtlaması

0
2364

Eğer İOS yüklü olan ve iphone yada ipad modellerinden birini kullanıyorsanız mutlaka uygulama ve oyun indirmek için App Store kullanıyorsunuz.Apple cihazlarının uygulama merkezi bildiğiniz gibi App Store’dir..App Store üzerinden birçok uygulama ve oyun indirebilirsiniz.Bunlar ücretli ve ücretsiz olarak bulunmaktadır.Tabi bazen ülke seçimide olabiliyor yani bazı uygulamalar deneme amaçlı olarak sadece bazı ülkelerde indirilebilir durumdadır ve herkes cihazlarına indiremez.İşte bu yazımızda sizlere indirilemez olan bu uygulamaları nasıl indirebileceğinizi anlatacağız.

App Store Uygulama İndirmede Ülke Kısıtlamasını ortadan kaldırmak için App Store ülke değiştirme ya da iOS ülke değiştirme işlemini uygulamamız gerekiyor. Bu işlem için ise bilgisayarınızda iTunes yazılımını kullanmamız gerekiyor.Tabi İphone yada İpad bir cihaz kullanıyorsanız mutlaka bilgisayarınızda İtunes programı olması gerekmektedir.Eğer bilgisayarınızda İtunes programı yüklü ise ilk olarak programdan çıkış yapmalısınız.iTunes içerisinden App Store bölümüne gidiniz..

itunes_ulke_degistirme

siz yukarıdaki işlemi değiştirdikten sonra yani ülke değişimi yaptıktan sonra yeni bir üyelik oluşturmanız gerektirmektedir.Daha sonra ise aşağıdaki gibi sahte bir adres oluşturmanız gerekiyor.Bu işlem için ise Fake Name Generator gibi uygulamalar kullanarak yapabilirsiniz. kendinize sahte bir kimlik, telefon numarası ve adres oluşturabilirsiniz. Bu bilgileri girerken dikkatli olmanız gerekiyor; çünkü girdiğiniz posta kodunun (zip code) seçtiğiniz şehirle uyumlu olması gerekmekte:

fake_adres_olusturma

bu işlemden sonra ise işlemi tamamlayabilirsiniz.Burada kontrol etmeniz gereken durum Posta kodu numarasıdır.Buradan posta kodunu kontrol edebilirsiniz.Eğer hata verirse Fake Name Generator uygulamasını tekrar kullanarak işlem yapmalısınız.

Önceki İçerikTürk Telekom Online İşlemler Fatura Sorgulama
Sonraki İçerikHuawei P8 Lite’da Görüntülü Konuşma Var mı?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz