Anroid Dünya Kupası Uygulamaları

0
927

1.World Cup 2014 Brazil
Eğer istatistik bir hayranı iseniz, bu Android uygulamasını çok seveceksiniz. Şampiyonluk ve tam veri özelleştirme, tüm maçlarda bir program ile sadece seçtiğiniz ekipleri, grupları veya konferanslar izleyebilirsiniz.
Çevirimdışı modda olmanıza rağmen gol atanlar, sıraları, kartları veya hakemler gibi maç detaylarını öğrenmeniz mümkün.Karşılaştırma için tarihsel sonuçlara ulaşmak ve gelecekteki Dünya Kupaları ile ilgili haberleri görmenize olanak tanıyan tamamen kullanıcı ihtiyaçlarına yönelik hazırlanmış bir uygulama.
indirmek için : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.PDLApp.Brazil2014

2.Univision Deportes
Univision Deportes en kapsamlı videolar, fotoğraflar ve en son haberler ile anlık olarak sürekli takipte kalmanızı sağlayan bir uygulama.
Bu uygulama sizi Dünya Kupası ile ilgili olarak tarih tarih maçlarla ilgili haberler almanızı sağlar.Haber besleme özelliği ile takımlar ve favori oyuncular hakkında haberler için güncel kalın. Skorlarla ilgili video özelliği sayesinde golü kaçırdım derdine son verebilirsiniz.
Takımınız 2014 Dünya Kupası’nı kazanır mı? Takımınızı an be an takip etmek için bu uygulama size her türlü detayı sunuyor.
indirme: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.july.univision

3. Face Painting – Brazil 2014
Dünya Kupası hiç şüphe yok ki, tüm dünyadan milyonlarca insanı bir araya getiren yeryzündeki en büyük organizasyon. Bu uygulamada yüzünüzü takımınızın rengine boyamanızı ve dünyanın her yerinden milyonlarca insanla iletişim halinde olmanızı sağlıyor.
indirme: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facepaint.brazil2014

4. Adidas 2014 FIFA World Cup LWP
Bu uygulama sadece canlı duvar kağıdı olmaktan daha fazlasını isteyenler için tasarlanmış bir uygulama. Cihazınızın kilidini her açtığınızda, kısa bir animasyon ekranınızda oynamaya başlıyor. Sizi uzaydan dünyaya oradan da MAracana stadyumunun merkezine ve son olarak resmi dünya kupası topuna getiriyor. Sadece takımını seçin ve topa vurun.
Bunun yanı sıra, uygulama aynı zamanda size son FIFA maç sonuçları getirerek e-posta uyarıları getiriyor.Ve keşfetmek için bekleyen daha ilginç özellikleri vardır. Bu uygulama resmi 2014 FIFA Dünya Kupası TM Brezilya sponsorlarından adidas menşeili.
indirme: https://play.google.com/store/apps/details?id=cellfish.adidas

Önceki İçerikLumia Wi-Fi Hotspot Nasıl Açılır
Sonraki İçerikAkıllı Telefon Güvenliği için 7 En iyi Yol
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz