Android Uygulamaları Hafıza Kartına Taşıma

0
1190

 

Soruyu Gönderenin Adı : ahmet
Mail Adresi:
Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru: Android s3 model bir cep telefonum var telefonumra bulunan programları hafıza kartına aktarmak istiyorum ama tek tek yapabiliyorum hepsini bir anda nasıl yapabilirim?

Cevap : Dediğin gibi telefon üzerinden bu işlemi yapmak isterseniz biraz uzun sürebilir.Ama yardımcı programlar kullanırsanız daha kısa sürede yapabilirsiniz.Örnek olarak Moborobo programını kullanabilirsiniz.Bu program ile ios yada android cihazınızı kontrol edebilir istediğiniz taşıma işlemini çok rahat şekilde yapabilirsiniz. İlk olarak Moborobo programını indiriniz.Program kurulumunu yaptıktan sonra uygulamayı açınız ve telefonunuz data kablosu ile bilgisayarınıza bağlayınız.Program acılışında üst bölümde apps sekmesi vardır.Bu sekme üzerinde tıkladığınızda ise telefonda yüklü olan programları görebilirsiniz. Buradan istediğiniz uygulamayı seçebilir ve ister hafıza kartına istersenizde telefon hafızasına taşıyabilirsiniz.Yapmanız gereken taşınması gereken uygulamları seçiniz ve app transfer işlemine gelmeniz olacaktır. android_uygulama_tasima

Önceki İçerikWindows 7de Sistem Onarım Diski Nasıl Oluşturulur
Sonraki İçerikBilgisayarımda Silinmeyen Programları Nasıl Silebilirim
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz