Android Telefonumu Nasıl Hızlandırabilirim

0
1869

android-hizlandirmak
Soruyu Gönderenin Adı : cemal / Mail Adresi:

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru : Android işletim sistemine ait samsung s4 telefonum var ama arada sırada yavaşlamanlar oluyor ve kilitleniyor.Telefonumu daha hızlı bir şekilde nasıl kullanabilirim?

Cevap : İlk olarak şöyle diyebilirim..Eğer iphone kullandıysanız android cihazlardan farklı olduğunu görebilirsiniz.İphone cihazlar fazla bir özelleştirme seçeneği olmadığı için android cihazların yavaşlama durumu birazdaha fazlalaşıyor diyebiliriz.Yani ne kadar çok uygulama o kadar çok yavaşlık diyebiliriz.

Android için hızlandırma programlarını kullanmaınızda fayda var diyebiliriz.Buradaki konumuzda android için kullanılan bir program ile hızlandırma işlemi nasıl yapılır anlattık.

Diğer bir yöntem ise cihaz üzerinde bulunan kısayollar ve widget denene ufak uygulamaları kullanmayınız.Bu ufak uygulamlar hem ram hemde bataryanızı biraz daha çabuk biterecektir.

Bu gibi durumlara dikkat ederseniz biraz daha hızlı bir cihaza sahip olabilirsiniz.

Önceki İçerikİphone 5 Spotlight Araması Nasıl Silinir
Sonraki İçerikAlabora Ne Zaman Hangi Kanalda
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz