Android Telefonlarda Oyunlar Nasıl Güncellenir

0
2082

Windows ve diğer işletim sistemlerinde olduğu gibi mobil işletim sistemi olan Android işletim sistemlerinde de oyunlar yada uygulamalar zamanla güncellemeler gelebilir ve güncelleme yapılabilir.Bu yazımızda ise Android işletim sistemine sahip cihazlarda oyunlar nasıl güncellenir onu göreceğiz..

Android cihazlarda güncelleme yapabilmek için iki farkı yöntem uygulanabilir.Bunlar Google Play üzerinden yani legal olarak yapılan güncelleme yada APK dosyasını telefon üzerinde yükleme ve yapılan güncelleme işlemidir.

1-Google Play üzerinden yapılan güncelleme
Legal olarak yani Google tarafından Google Play üzerinden gelen güncellemedir.Google Play üzerinden gelen güncelleme sistemi ile ister Wifi ile,isterseniz kullanmakta olduğunuz gsm operatörünün sağladığı internet bağlantısı ile güncelleme işlemini yapabilirsiniz.Bazı güncellemeler uzun sürebilir ve yüksek kapasitede olabilir.O yüzden bu güncelleme işlemlerini Wifi bağlantısı üzerinden yapmanızda fayda var diyebiliriz.

2-APK dosyasını indirerek yapılan güncelleme işlemi
Bu işlem Google Play üzerinden yapılan güncelleme işleminden biraz daha farklı.Bu güncellemede ise hangi uygulamayı güncellemek yada yüklemek istiyorsanız ilk olarak Google üzerinden doğru APK dosyasını bulmanız gerekmektedir.Daha sonra ise cihaz üzerinden gerekli ayarları yaparak güncelleme işlemine başlayabilirsiniz.

Bu güncelleme işlemini yapabilmek için ise Ayarlar bölümünden Güvenlik ve daha sonra Bilinmeyen Kaynaklar bölümünü aktif etmelisiniz.

android-bilinmeyen-kaynaklar

Daha sonra ise telefonunuza indirdiğiniz APK dosyasında kurulum işlemini başlatarak yükleme işlemine hızlı bir şekilde başlayabilirsiniz.

Not : Bu güncelleme yada indirme işleminde mutlaka indirmiş olduğunuz APK dosyasının güvenilir bir siteden olmasına dikkat etmelisiniz.Aksi halde farklı hatalar ile karşılaşabilirsiniz.

Önceki İçerikPhuket Nasıl Bir Yerdir?
Sonraki İçerikPokemon Go En Nadir Pokemonlar Hangileri ?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz