Android Telefonlar için Winrar Programı

0
1285

Heralde bilgisayarlarımızda kullandığımız en kullanışlı ve işe yarayan programlardan biri winrar yani skıştırma programıdır.Mobil cihazların gelişmesi ise ile birlikte yazılımları ve uygulamalarıda hızlı bir şekilde gelişerek hayatımıza adapte oldular.Söylediğmizi gibi dosya sıkıştırma programı olarak kullanılan winrar programı artık cep telefonlarımızda ve yani akıllı telefonlarımzıda kullanabiliriz.

Sadece telefonlarımızda değil tabletlerimizde de bu uygulamalarıda kullanabiliriz.Tüm android cihazlarda kullanabildiğimiz bu programlar ile herşeyi sıkıştırabilir ve diğer rar uzantılı parçaları açabiliriz.Desteklediği uzantılar ise RAR, ZIP, TAR, GZ, BZ2, XZ, 7Z, ISO, ARJ türündeki dosyaları mobil cihazınızdan açabiliyorsunuz.

Birçok dil desteği ile istediğimiz dosyaları sıkıştırabilir yada açabiliriz.Aynı zamanda rar formatında olan dosyaları açabilime ,şifre koyabilme,partlara ayırabilme gibi seçenekleride kullanabiliriz.

RAR for Android Özellikleri
-RAR, ZIP, ZIPX, BZIP2, LZMA ve PPMd formatında sıkıştırma
-RAR, ZIP, TAR, GZ, BZ2, XZ, 7z, ISO ve ARJ formatlarını açma
-Cihazınız için RAR’lı dosyaların açılma performansını gösteren WinRAR benchmark
-Çoklu dil desteği (Şu an için Türkçe desteklenmiyor.)
-Dosyaları hızlı sıkıştırma ve açma
-Arşivlemeden önce parola ayarlama

Önceki İçerikTurkcell Hattımı İptal Ettirmek İstiyorum
Sonraki İçerikGmail Bilgilerinizi Bilgisayara İndirmek
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz