Android Tarayıcılarda Dosya İndirme Sorunu

1
15041

Google Play haricinde farklı bir indirme yöntemi kullanıyorsanız yani internete sitelerinden oyun yada uygulama işlemi yapıyorsanız indirme işlemlerinde bazı sorunlar yaşabilirsiniz.Bu sorunlardan birtaneside indirme sorunudur.Yani indirdiğiniz dosyalar PHP dosyaları halinde gelmektedir.Tabi bildiğiniz gibi android uygulama ve oyunların uzantıları Apk dosyalarıdır.Bu gibi bir durumdan kurtulmak için neler yapılabilir onları göstereceğiz.

1-İndirdiğiniz dosyalar çalışmıyor ise yani apk dosyaları ilk olarak cihaz üzerinden yükleme izni vermelisiniz.Yani Google Play dışında indirmelerde işletim sistemini izin vermeyecektir.Bu işlem için “Ayarlar > Güvenlik” seçenekleri altında bulunan Bilinmeyen Kaynaklar seçeneğini aktif etmek gerekmektedir.

2-Farklı bir tarayıcı kullanmak sorunu düzeltebilir.Android işletim sistemi üzerinde gelen tarayıcılarda indirme işlemine izin vermeyebilir.Bu yüzden farklı bir tarayıcı kullanmalısınız.Öneri olarak ise Dolphin Browser yada Mozilla Firefox tarayıcılarını kullanmanızı önerebiliriz.

3-ROM Yüklemek
Android cihazınızı yada tabletinizi aldığınızda üzerinde gelen işletim sistemi Stock Rom olarak yani varsayılan rom olarak geçmektedir.Bu gibi farklı ROM dosyaları indirebilir ve telefonunuza yada tabletiniz kurabilirsiniz.Tabi hangi telefonu yada tableti kullanıyorsanız doğru rom dosyalarını bulup kurmanız gerekmektedir.

ROM YÜkleme işlemi cihazın garanti dışı kalmasına sebep olamaktadır.

Önceki İçerikTurkcell T60 Tanıtıldı-Turkcell T60 Özellikleri
Sonraki İçerikWeb Sitenizi (Responsive) Mobil Uyumlu Yapmak
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz