Android Launcher Nedir? Nasıl Yüklenir?

0
1908

Android işletim sistemine sahip telefonların yada tabletlerin en iyi yanlarından biri özelleştirilebilmesi yani kullanıcının cihazını birkaç uygulama ile kolayca düzenleyebilmesi diyebiliriz.Bu özelleştirilme işlemi ise Android Launcher uygulamalar ile yapabilirsiniz.Android işletim sistemleri açık kaynak kodlu bir işlemi sistemi olduğu için cihaz üzerinde bulunan iconları,görselleri ve kullandığınız uygulamaların yerlerini,kısa yollarını istediğiniz gibi hızlı bir şekilde ücretli yada ücretsiz uygulamalar ile değiştirebilirsiniz.

Android Launcher eski değişle sistem için yazılmış bir temadır.Daha önceki mobil işletim sistemlerinde bu işlem biraz kısıtlıydı ve yavaşdı.Android için daha hızlı ve kolay diyebiliriz ve detaylı bir şekilde değiştirebiliyoruz.Eğer iyi bir Android Launcher uygulamasına sahipseniz telefonun hızını artırabilir, güç tüketimini düşürebilir,telefonunuzun görselliğini geliştirir,ram kullanımını azaltabilirsiniz.

Android Launcher Nereden yada Nasıl Yüklenir
Telefonunuz yada tabletiniz için bir Android Launcher sahibi olmak istiyorsanız Google Play üzerinden ücretli yada ücretsiz Android Launcher indirebilir ve hızlı bir şekilde kurabilirsiniz.

android-launcher-indir

Görselde Google Play’ Android Lanucher yazdığınız zaman birçok uygulama göreseksiniz ve istediğinizi indirebileceksiniz.

Önceki İçerikMasaüstünüz için En İyi Araba Duvar Kağıtları
Sonraki İçerikPeriscope Yorum Sorunu Çözümü
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz