Android İçin Tetris Oyunları

0
2284

Bilgisyar ve akıllı telefonların olmadığı dönemlerde en çok oynadığımız elektronik cihazlar bildiğiniz gibi atarilerde ve bu cihazlarda oyun durumu biraz fakirdi yani sadece belirli başlı oyunların türevleri bulunmaktadır.Bu oyunlardan en çok oynadığımız ise tertis yani küpleri belirli şekiller uyumlu duruma getir oyunu diyebiliriz.

Bu oyunları fazlasıyla oynadık ve daha önceden kaset ve oyun bulma zorluğu vardı.Ama artık istediğimiz oyunları internette arayıp telefonumuza yada bilgisayarmıza yükleyerek istediğimizi rahatça oynayabiliyoruz.Bizde sizler için bu Nostalji oyunlar olan tetris oyunu için birkaç versiyonunu tanıtalım dedik.

1-TETRIS
Electronic Arts firmanın oyunlar konusunda lider olduğunu neredeyse tüm oyun dünyasındaki kullacılar bilmektedir.Bu sefer ise görsellik olarak değil ama eski oyunları oynamak isteyenler için güzel bir olabilir.Oyunda MARATON MODE ve TETRIS® GALAXY modları ile en yüksek puanları yapabilir ve bu rekorları sosyal ortamda arkadaşlarınıza paylaşabilirsiniz.

2-Color Balls
Bu oyun ise eski tetris oyunlarından biraz farklı nedeni ise bu sefer aynı renkteki topları yerleştirmek ve puanlarınız arttırmak olacaktır.Sadece aynı düzeydeki değil yatay,çapraz olarakda topları hizalayabiliyorsunuz.

Önceki İçerikBirbirinden Rahat Ve Tarz Ayakkabı Markaları TakaTuka.com’da!
Sonraki İçerikDosya Klasör Kilitleme Programı
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz