Android için Periscope Uygulaması Çıktı

0
1013

Twitter’ın popüler yayın uygulaması olan Periscope uygulamasının Android versiyonun sonunda çıktı.2 ay öncesine kadar İOS cihazlar üzerinde yayınlanan uygulama Android cihazlar için biraz daha farklı ve birkaç yenilikle karşımıza geldi.Çıktığı günden beri İOS kullanıcılarının 1 numaralı uygulaması haline gelen uygulama son olarak Android cihazlar içinde uyumlu hale getirilerek Google Play Mağazayada giriş yaptı.İlk günden yüksek indirme rakamlarına ulaşan uygulama büyük ilgi gördü.Twitter 100 milyon dolar karşılığında satın aldığı Persicope uygulaması Twitter’ın eski Android uygulama geliştiricisi Sara Haider tarafından Android cihazlara entegre edildi.

Twitter blog sitesinden yapılan açıklamda ise uygulama ile canlı video yayını sunma yad abaşlatma olarak en iyi yol olarak düşündük ve küçük bir startup olduğu için ilk olarak İOs cihazlar için başladık.Şimdi ise Android cihazlar için sıkı bir çalışma yaptık ve gurur ve mutluluk duyuyoruz şeklinde bir açıklama yapıldı..

Uygulama Android cihazlar için Google’ın material design görünümüne bağlı olarak çıkış yaptı ve tasarımda ilk göze çarpan durum bu.Periscope Android uygulaması kaldığınız yerden devam etmenizi kolay hale getiren bir özelliğe sahip. Örneğin canlı yayın izlerken arandığınız ya da mesaj aldığınızda kesilen yayını kaldığınız yerden izlemenizi sağlayan “tekrar başlat bildirimi” seçeneğini görüyorsunuz.

Önceki İçerikGTA 5 için Türkçe Yama Yayınlandı
Sonraki İçerikZenMate’i En Çok Kullanan Altıncı Ülkeyiz
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz