Android İçin En İyi Yarış Oyunları

0
4224

 

Bilgisayarlarda en çok oynanan yarın oyunları bildiğiniz gibi bilgisayardan bile eski oyunlardır. Atari oynadığımız zamanlarda bile araba yarış oyunları oynamaktayız. Yediden yetmişse herkesin ilgisini çeken bu oyunlar herkesin sevgilisi olmuş durumdadır.Daha sonra bilgisayarların daha çok ilerlemesi ve gelişmesiyle birlikte farklı oyunların çıkmasıda hızlandı. Bilgisayardan sonra ise oyun konsollarına daha sonra ise telefonlarımıza geldi.Özellikle akıllı cihazların artmasıyla birlikte neredeyse herkesin elinde akıllı telefon ve o telefonların içinde kesinlikle araba yarışı oyunu yüklü duruma geldi. Şimdi ise sizler için bu oyunlardan birkaçını derledik…

Angry Birds Go

angry-birds-go

Bildiğiniz gibi ios ve android cihazlarda neredeyse en çok oynanan oyun olan Angry Birds oyunun yani kızgın kuşlar oyunun versiyonları olarak Angry Birds Go oyunu çıktı.Kızgın kuşları oynadığınız gibi Angry Birds Go oyununuzda ücretsiz olarak akıllı telefonunuzda ve tabletinizde oynayabilirsiniz.
Genel olarak araba yarışlarında olduğu gibi rakipleriniz geçmek ve bir üst tura yükselmek gerekiyor.Bu yarışlarda aldığını puanlarla yeni arabalar ve yeni özellikler alabiliyorsunuz.Ayrıca satın alma özelliği ilede aracınıza farklı yeni özellikler ekleyebiliyorsunuz.Yarışma sırasında özel ve sihirli güçlerle rakiplerinizi saf dışı bırakabilirsiniz

Angry Birds Go İndirmek İçin Butona Tıklayın:
indir

Asphalt 8: Airborne

asphalt-8

İos cihazlar fazla yaygın olmasada android işletim sistemine ait cihazlarda en çok oynanan oyun olarak bilinmektedir.Oldukça gelişmiş özellikleriyle ve ekran görüntüsüyle oyuncusuna heyecanlı ve eğlenceli dakikalar yaşatabiliyor.
– Yarış pistlerinin içinde keşfederek avantaj sağlayabileceğiniz gizli kısayollar
– Kariyer modunda oynayabileceğiniz 8 sezon ve 180’den fazla etkinlik
– Gerçek zamanlı geometri yansımaları, yeni nesil gölgeleyicler ve inanılmaz efektler

Asphalt 8: Airborne İndirmek İçin Butona Tıklayın:
indir

Fast & Furious 6: The Game

fast_furious_6_game

Bilgisayar versiyonunda sonra akıllı telefonlarımızda en çok oynana oyunlardan biri olarak karşımız geldi.Bu versiyonunda ise Londra sokaklarının heryerini gezeceksiniz ve altüst edeceksiniz.Oyunda ekibe katılarak en iyi grafiklerle oyuna bağlacaksınız.1970 model Dodge Charger ve sonra model araçlara modifiye yapana kadar bir çok araba kullanabilirsiniz.

Fast & Furious 6: The Game İndirmek İçin Butona Tıklayın:
indir

Önceki İçerikTuruncu Levye Mobil Uygulaması Oyun Severler İçin Yayınlandı
Sonraki İçerikSony Xperia Z3 ve Sony Xperia Z2 karşılaştırması
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz