Android İçin Alarm Uygulamaları

0
1275

 

 

Android telefonunuzun mevcut alarmı size yeterli gelmiyorsa eğer birbirinden farklı özelliklere sahip alarm uygulamalarını yükleyebilirsiniz. Uyandırma garantisi veren Android uygulamalarını ücretsiz olarak denemek istiyorsanız zaman kaybetmenden cihazlarınıza yüklemelisiniz! 🙂

 

Sleep as Android

Sleep-as-Android

Uyku saatleri konusunda insanı annesi gibi azarlayan program. 🙂 Uygulama farklı parametrelerin ve yüksek sayılı ayar şeçenekleriyle sizin kişisel uyku ritminizi analiz ediyor ve böylece sizi yumuşak bir şekilde hafif uyku döneminde uyandırıyor. Güne daha keyifli başlamanız için tasarlanmış olan Sleep as Android, sizi nazik bir şekilde uyandırırken, işinize geç kalmanızı da engeller. Uyduğunuz sırada bulunduğunuz ortamdaki bütün sesleri kaydeden uygulama, uykunuzu da takip ediyor. Her sabah sizi uyandıracağının garantisini veren Sleep as Android, alarm için ses seçenekleri de sunuyor. Rüzgâr, deniz ve kuş seslerinin yanı sıra kendi müzik kütüphanenizden de alarm sesi eklemeniz mümkün.

 

Uygulamayı indirmek için linke tıklayın ->> Sleep as Android

 

 

Timely Alarm Clock

Timely-Alarm-Clock

Timely görünümünü kişiselleştirebildiğiniz çok güzel bir alarm saat uygulamasıdır. Dilediğiniz renkte ayarlayabildiğiniz ekran menüsü ve çok hoş görüntüsüyle çok seveceğiniz bir uygulamadır. Tüm Android cihazlarda ve tabletlerde çalışmaktadır. Kendi zevkinize göre seçeceğiniz temalarla Android cihazınızın ekranını saat olarak kullanabileceğiniz bu uygulama farklı özelliklere de sahip. Uygulama içinde alarm, kronometre ve geri sayım gibi günlük hayatımızın vazgeçilmez araçları da yer alıyor.

 

 

Uygulamayı indirmek için linke tıklayın ->> Timely Alarm Clock

Alarmy

alarmy

Alarmy, sabahları kolay uyanamayanlar için oldukça faydalı bir programdır. Alarmy, klasik alarm uygulamalarından oldukça farklıdır. Uygulamayı ücretsiz olarak cihazınıza indirdikten sonra evinizdeki herhangi bir odayı kayıt edin. Alarmı kurduğunuz saatte çalmaya başladığında siz kayıt etmiş olduğunuz odaya gelene kadar susmuyor. Oda kayıt etmek istemeyenler bir eşyanın resmini çekerek de kayıt yapabilir. Siz o eşyanın resmini çekene kadar alarm yine susmayacaktır.

 

Uygulamayı indirmek için linke tıklayın ->> Alarmy

Önceki İçerikWhatsApp Windows 8’e geliyor!
Sonraki İçerikiCloud Şifremi Unuttum, Ne Yapmalıyım ?
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz