Android Cihazlarda Uygulama İkonları Nasıl Değiştirilir

0
1670

Açık kaynak kodlu bir sistem olduğu için neredeyse en çok tercih edilen mobil işletim sistemi Android kullancılar için vazgeçilmez bir işletim sistemidir diyebiliriz.Özellikle belli başlı ufak uygulamalar ile cihaz üzerinde istediğiniz gibi değişiklikler yapabilir ve kişiselleştirebilirsiniz.Genel olarak en çok yapılmak istenen değişimlerden biriside cihaz üzerinde buluna uygulamaların yada oyunların ikonlarını değiştirmek.Peki Android işletim sistemine sahip bir cihazda uygulama ve oyun ikonları nasıl değiştirilir onu görelim..

İlk olarak bu işlem için bir uygulama kullanmalıyız.Google Play üzerinden “Icon Changer” isimli uygulamayı telefonunuza yada tabletinize indirip kurunuz.

Daha sonra ise değiştimke istediğimiz ikonu seçiyoruz.Uygulama üzerinden değiştirmek istediğimiz ikonun ayarlarını yapabiliyoruz.Yani boyut,renk,yazı tipi ayarlarını yaptıktan sonra ise kayıt edebilirsiniz.

ikon_degistirme_uygulamasi

Değiştirdiğiniz uygulamaları ikonlarını veya kısa yolların sadece ana ekranda kullanılabiliyorsunuz..Uygulama kapalı olsada istediğiniz gibi değiştirdiğiniz ikonları kullanabilirsiniz.Ücretsiz bir uygulama olduğu için karşınıza bazı reklamlar çıkabilir.

Önceki İçerikAndroid Telefonunuzu Hızlandırma Zamanı Geldi
Sonraki İçerikAkıllı Telefonlar için En İyi Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz