Adobe Photoshop CC PlugPlug.dll Hatası ve Çözümü

0
1509

Soruyu Gönderenin Adı : Elvan / Mail Adresi:

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru: Ücretsiz olarak Adobe Photoshop CC programı yükledim ama bilgisayarımda çalışmıyor.Aynı programı arkadaşımda yükledi ama onun bilgisayarında çalışıyor.Adobe Photoshop CC programını çalıştırmak için neler yapabilirim? programın açılışında ise Adobe Photoshop CC PlugPlug.dll hatası çıkıyor…

Cevap : Programım açılmama sebebi bilgisayarınızda bulunan eksik bir dosya Elvan hanım..İlk olarak bu dosyayı bulmanız gerekiyor ve gereken yere kopyalamak gerekmektedir.Daha sonra ise program çalışacaktır.Program için gerekli DLL Dosyasını buradan indirebilirsiniz.

indir-butonu

Daha sonra ise programın bulunduğu ana dizine giriş yaparak dosyayı kopyalamak gerekmektedir.Ana dizinden kastımız ise aşağıdaki yolu izleyerek bulabilirsiniz..

Yüklenme Yolu : Program Files — Adobe — Adobe Photoshop CC

dll-hatasi-cozumu

Daha sonra ise bilgisayarınızı bir kere kapatınız ve açınız.Büyük ihtimal sorun ortadan kalkacaktır ve Adobe Photoshop CC programınız açılacaktır.

Önceki İçerikReklam SMS’leri Nasıl Engellenir?
Sonraki İçerikSamsung Telefonlarda Numara Engellemeyi Kaldırma
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz