3g İptal Etmek İsteyenler

6
11892
render of 3g text with a smartphone

3g İptal Etmek İsteyenler
Şimdi Turkcell 3G’ye ücretsiz geçebilir, zamana ve mesafelere meydan okuyabilirsiniz. Turkcell 3G ile cepten Facebook hesabınıza bakmak, Google’da arama yapmak ve e-postalarınıza ulaşmak artık çok daha kolay!
Turkcell 3G’ye geçtikten hemen sonra, 3G kapsamındaki bölgelerde yüksek hızda Turkcell 3G internet ile bağlanabilir ve 3G servislerinden yararlanabilirsiniz. 3G dünyasına katılmak için ihtiyacınız olan 3G’li telefon, modem ve Netbook’ları uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile Turkcell’de bulabilirsiniz.
3G kullanabilmeniz için 3G’li telefon, modem ve Netbook benzeri 3G destekleyen herhangi bir cihaza sahip olmalısınız. Telefonunuzun şebeke ayarlarında 3G seçiliyse ve telefonunuzun ekranında 3G, 3G+, HSDPA ibarelerinden birini görüyorsanız 3G’yi kullanabilirsiniz demektir.

AVEA 3G İPTAL
IPTAL yazıp 3334′e ücretsiz SMS göndererek; Avea bayilerine başvurarak; Avea web sitesi Online İşlemler’e giriş yapıp 3G abonelik iptal talebinde bulunarak; Avea WAP sitesi İşlemler bölümünden abonelik iptal talebinde bulunarak iptal ettirebilirler..

TURKCELL 3G İPTAL
2G yazıp 3388′e gönderebilirsiniz.Böylelikle 3g iptal olmuş olacaktır.

VODAFONE 3G İPTAL

Öncelikle vodafonenun sitesinde iptal ile ilgili bir bilgi yok onun için önümüzde 2 seçenek var ya cepshoplara gidicez yada müşteri hizmetlerini arayacağız.

Türkiyedeki bütün shopları yazamayacağımaza göre size en yakın telefona gidip 444 0 542 numaralarını çeviri verin.Karşınıa çıkan bay’an a meramınızı anlatın o size yardımcı olacaktır.

Turkcell 3G Tarifeleri

http://www.enkisa.com/vodafone-3g-tarifesini-acikladi-8103.html

Önceki İçerikEce Erken Kimdir?
Sonraki İçerikPuhu Tv Nedir – Puhu Tv Ücretsiz mi
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

6 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz