2016’nın En İyi Anti-Virüs Programları

0
1229

2016’nın En İyi Anti-Virüs Programları

Bilgisayarınız sık sık yavaşlamalar, donmalar ile sizin canınızı mı sıkıyor? Belki de virüsler bilgisayarınızın en kritik noktalarında cirit atmaya başlamıştır. Ancak hemen endişelenmeyin, bu yazımızda sizler için onlarca bedava anti-virüs programı içerisinden en iyilerini derledik.

  1. Ad-Aware Free Anti-Virus+: Listemizin ilk sırasında tabi ki, hepinizin yakından tanıdığı Ad-Aware Anti-Virüs programı yer alıyor. Casus yazılım avcısı Ad-Aware ücretsiz sürümünü kullanıcılarının hizmetine sunuyor. Paralı sürümündeki bazı profesyonel özellikler, ücretsiz sürümde bulunmasa da, işinizi büyük oranda görecek güçlü bir yazılım. Özellikle, Truva atları gibi casus yazılımlara karşı.
  2. BitDefender Antivirus Free Edition: ikinci sırayı tabiî ki BitDefender’ın ücretsiz yazılımı alıyor. Casus yazılımlara karşı bilgisayarınızı kale gibi savunan ve dışarıdan gelecek pek çok internet tehdidine karşı bilgisayarı koruma ağı ile ören güçlü bir virüs koruma programı. Ayrıca son derece hızlı ve kolay bir kullanıma sahip.
  3. MalwareBytes Anti-Malware Free: Üçüncü sırada Malware’yi önerebiliriz. Özellikle tarayıcı virüslerinin korkulu rüyası olan Malware sayesinde, tarayıcınıza bulaşan can sıkıcı reklam virüslerinden kolaylıkla kurtulabilirsiniz. Ayrıca, güncel tutulduğunda spylara karşı da son derece etkilidir.
  4. 2016’nın En İyi Anti-Virüs Programları

  5. Panda Free Anti-Virus 2016: Panda’nın 2016 modülünü listemizin dördüncü sırasında sizlere sunuyoruz. Aslında 2016 güncellemesi son derece başarılı, özellikle casus yazılımlar üzerindeki güçlü etkisi onu birinci sıraya aday gösteriyor. Ayrıca koruma işlemlerini kendi sunucusu üzerinde gerçekleştirme özelliğine sahip Panda sayesinde virüs koruma programlarının bilgisayarları yoran o özelliği, Panda sayesinde geri plana itiliyor.
  6. AVG Anti-Virus Free: AVG’nin ücretsiz olarak geliştirdiği bu ürününü beşinci sıradan sizlere sunabiliriz. Aslında AVG tam bir casus yazılım avcısı ve siber güvenlik uzmanı. Ancak, o kadar çok yoğun bildirim ekranı çıkartıyor ki kullanıcılarına, bu durum bazen can sıkıcı olabiliyor. Bu da, AVG’nin listemizde 5. Sırada yer alma sebebi. Ancak şunu belirtelim, ben sık bildirim sunulmasından rahatsızlık duymam diyen biriyseniz, en fazla üçüncü sırada AVG’yi tercih etmenizi öneririz. Yazılım öylesine gelişmiş ki, telefonunuzu kullanarak, bilgisayarınıza bulaşan virüsleri uzaktan temizleme imkanı bile bulabiliyorsunuz.
Önceki İçerikE-Devlet Anahtar Nedir, Nasıl Kullanılır?
Sonraki İçerikGeneral Mobile GM 5 D Pil Yüzdesi Gösterme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz