2012 Ortaöğretim ve ön lisans kpss başvuruları ne zaman

1
1034

Ortaöğretim ve ön lisans düzeyinde yapılacak 2012 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) başvuruları bugün başladı. Başvurular, 4 Temmuz 2012 tarihine kadar yapılabilecek.

2012-KPSS, ortaöğretim ve ön lisans düzeyinde 23 Eylül 2012 Pazar günü, sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturumda yapılacak.
Sınava ortaöğretim ve ön lisans mezunlarıyla mezun olabilecek durumda olan adaylar girebilecek. Başvurular başvuru merkezlerince yürütülecek. Ortaöğretim kurumu müdürlükleri ve ÖSYM sınav merkezi yöneticilikleri KPSS’de başvuru merkezi olarak görev yapacak.
Sınava katılmak isteyen adaylar, kılavuz ile aday başvuru formuna, başvuru süresi içinde ÖSYM’nin ”http://www.osym.gov.tr” internet adresinden ulaşacak. Kılavuzun dağıtımı ve satışı yapılmayacak.

Kılavuzda, başvuru, sınav, değerlendirme ve yerleştirme ile ilgili ayrıntılı bilgiler yer alacak. Sınava başvuracak adayların bu kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekiyor.

Önceki İçerikGoodbye My Lover söyleyen teyze
Sonraki İçerikBir Şarkısın Sen Başvuru Formu
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz