Turkcell Kota Sorgulama 3G İnternet

27
3590

turkcell-guncel-fatura-sorgulama

Faturalı ve Faturasız  3g internet tariflerinden kalan kota miktarını öğrenmek için şu yolları deneyebilirsiniz…

Kalan yazıp 2260‘a sms atarak,  veya  [Online İşlem Merkezi]nden ve Turkcell Müşteri Hizmetlerinden paketinizde o döneme ait kullanmadığınız hakkınızı öğrenebilirsiniz.

Paket almak için 2400‘a ve paketinizden kalan data miktarını öğrenmek için 2260‘a gönderilen tüm kısa mesajlar ücretsizdir.

Önceki İçerikTurkcell Mobil Tv Nasıl İptal edilir?
Sonraki İçerik3G Modem ile Yasaklı Sitelere Nasıl Girilir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

27 YORUMLAR

  1. HİÇ İYİ DEĞİL BU MODEMLER HEPSİ PARA TUZAĞI HEPSİ ÜÇ KAĞITCI HİÇ KİMSE 3G MODEM ALMASIN HEPDE TÜRKCEL İSE HİÇ ALMAYIN BEN ALDIM PİŞMANIM

        • arkadaşlar bende almıştım bu vından ilk 3 ay 20 dediler kotanın yarısı dolmadan 45 lira fatura gönderdiler iyiki de çekmiyormuş bulunduğum yerde zar zor iptal ettirdim hiç kullanmadığım halde en son 55 lira fatura göndermişler herkes benim kadar şanslı olamaz aman kimse başına bela etmasin vını sonra çok üzülür kapatamazda bekler 24 ay alcaksan git ttnet al hiç başın ağrımasın.

  2. hayatımda yaptığım en büyük hata wınn almak oldu… 24 ay mecburi kullanım süresi bittiği gün iptal ettireceğim. param olsa bugün iptal ettireceğim. normal telefonumuda telsime taşıdım zaten…

  3. Aynen ya 1 MB fazladan kullanımda 50 TL bindiriyorlar aşmadığınız zaman bile 5-10 TL extradan ödüyorsun, 1 yıl da değil tam 2 yıl sadece 1 ay dolmamışsa ve bulunduğunuz bölgede 3g yoksa iptal ediyorlar aksi taktirde kesinlikle ödemek zorundasınız.

  4. ARkdaşlar bende kandırıldım 39 tl yerine 170-180 tl ödüyorum.Eğer bu mobil modemlerden almak istyorsanız tavsiye etmem.İnsan iflas eder.
    NOT:SATIŞ TEMSİLCİLERİNE ŞARTLARI SORDUNUZDA HERŞEYİ SÖYLÜYORLAR AMA 2 YIL KULLANIM ZORUNLULUNU KESİNLİKLE SÖYLEMİYORLAR.SÖZLEŞME ÇOK SAYIDA SAYFADAN OLUŞTUĞU İÇİN OKUMAYIP GÜVENİYORUZ.KARŞILINDA KAZIK YİYORUZ.

  5. arkadaşlar buayki 3glivin faturasını aldım kahroldum kira ödergibi geçen ay 47 tl idi bu ay 112tl olmuş nasıl iş anlamadım iptal ettirmem mümkünmü ya butürksel yaptıgı buyardımları bizden fazlasıyla alıyor türcelden işte şukadar yardım deniliyor yandı trcelliler bu fatırayı neyapmalıyım

  6. bu wın aldıktan sonra inanılmaz faturalar geliyor.durumun böyle olacağını bildikleri için 2 yıl süre iptal ademiyorsunuz ettiğinizdede ceza ödüyorsunuz hemde yüklü miktarda,ayrıca iptal ettirmekte bir merasim.bu wın,a bulaşmayın sakın

  7. Tüm türkiyede bulunan türkcell kullanıcılarına sesleniyorum sakın sakın ha türkcell abonesi değilseniz abone olmayınız ve wın a sakın bulaşmayınız o da türkcell e aittir.Bu wın olayı için mahkemeye müracaat edeceğim ve yüklü tazminat davası açacağım bende wın kullanıyorum 4 ay oldu 19.90 tl.idi gelen fatura ise 76.00 tl bu ne sahtekarlıktır ya vatandaşı işte böyle kandırıyorlarTÜRKCELL’İ KINIYOR VE LANETLİYORUM

  8. arkadaşlar bende vın almadan forumlara girdim yorumlara baktım herkez ayrı bi şey yazıyordu akabinde 3 aylık vın aldım hani 12 ay yerine 3 aylık mantıklı geldi alıpta pişmanda olsam 3 ay öderim dedim arkadaşlar vından menunum 3 aylık olandan tabiki ben sınırlı kullanıyorum yani kotayı gecenler facebookda gun boyu video izlerse ee tabiki normal vın programı var ordan takip edebiliyorsun ne kadar mb gidiyor diye aklı olan geçmez kotayı ayrıca hergün giriyorum internete 15 gunde 700 mb kullanmışım toplam 4096 mb hakkınız var bence 3 aylık vın en mantıklısı olan ….

  9. vallahi arkadşlar bendede var bu vından bir bucuk yıldır kullanıyorum ama iki yıl sözleşme imzaladım üptal edemedim yanlız benim şimdiki aklım olsa inan vını almazdım cekmüyor zor kulanılıyor yanlız ilk beş ay 45tl ödüyordum sonra iki ay 155tl ödedim müşteri hizmetleriile görüştüm 50tl ye düştü şuanda 50tlden aşşagı ödeme yapmıyoırum hic kullanmasam bile 50tl gine ödüyorum vallahi yazık derim bu vini alanlara cok para ödödim…

  10. arkadaşlar bu vının allah belasını versin
    3 aylık abone oldum toplam 3 ayda 400tl ödedim şimdi gene 70 milyon fatura gelmiş hiç bulaşmayın :Q

  11. HERKEZE SELAM ARKADASLAR BEN VIN KULLANACISIYIM ASLINDA KULLANICISIYDIM DESEM DAHA DOGRU OLUR YUKARIDA YAZILAN YORUMLARI GORDUKCE ICIM PARCALANDI 2 HAFTA ÖNCE BAKSAYDIM SUAN VIN DERDIM OLMUYACAKTI AMA MALESEF KÖTÜ OLDU LÜTFEN VIN BULASMAYIN TURKCELL ISE ASLAAAA BULASMAYIN BEN YANDIM DIGERLERI YANMASIN SUAN KAPATMAM ICIN 120 TL ISTIYOLAR ONU SEVE SEVE VERCEZ AYRICA 2 HAFTA KULLANDIGIM HALDE 3.5GB NET KULLANMASIM ALAKASI OLMAYAN BIR DURUM CUNKI FILM IZLEMEDIM VIDEO IZLEMEDIM MUZIK DINLMEDIM FACE MSN GAZTELER OKUDUM BOYLE SACMALIK OLMAZ TEFECILERDE BILE MERHAMET VAR ADAMLAR %50 KAR YAPIYOLAR BUNLAR %200 KAR YAPIYOLAR 17 YILDIR SUREKLI TEKNOLOJIYE NASIL YATIRIM YAPTIKLARI ANLASILDI MILLETI KANDIRARAK DUYGULARIYLA OYNARAK GUZEL TEKNOLOJI YAPMISLAR GUYA TURK FIRMASI GERSİ SİZE KALMIS BENDEN DEMESI UZAK DURUN!!!!!!!!!

  12. Türkcell hatları çok çok iyi.Akıllı telefonlarda çok iyi.Lakin kontrol altında tutmak çok zor.Her gün bir satış firması arar sizi kazıklar.Bize hat satılıyor,başkaları bu sayede bize ulaşarak (becerirse) bizi kazıklar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz